ta slynna 13' choc ja dokrece na FEST mocno po przejechaniu 30km sie luzuje i przestwaia mi zaplon:( w efekcie fura slbnie ,skacze, strzela z rurek:(
Czy ktos ma jakis pomysl Oprocz (przyspawania migomatem:)) zeby ja jakos zamontowac tak azeby sie nie poluzowala?
-narazie slyszalem tylko opcje z PODKLADA sprezynujaca
- i taka blaszka na srube jak jest na chamulcach
ale na 80% to nic nie da:(
czy sa ine sposoby??
Hoover 3M / 2002-11-12 07:31:34 /
takowa podkładka sprężynująca na 80% coś da...ja montując wachacze darowałem sobie taką jedną podkładke....:( nie chcesz wiedzieć :)
starrsky / 2002-11-12 07:58:06 /
ja chce wiedziec
zrezygnowalem z takich podkladek montujac wahacze
konk / 2002-11-12 08:35:40 /
w zawieszeniu a tym bardziej w silniku sa drgania przez co sruby sie poluzowuja, czesto cos sie nawet obraca wokol osi sruby co ja moze odkrecac
jak fabryka przewidziala podkladki sprezynujace czy zabezpieczenia w postaci zaginanych blaszek to trzeba je zakladac (wszystkie te blaszki mam w sprzedazy)
do aparatu zaplonowego powinna byc podkladka sprezysta, zobacz tez czyu masz dobra strona zalozony ten "klocek" ktory jest pod sruba, ma byc plaska strona na dol
camaro / 2002-11-12 08:52:08 /
KLOCEK DOCISKA ALE NEI PLASKA STRONA TYLKO TA Z WYSTAJACYMI A OKAZLAO SIE ZE PODKLADKA SPRZEYNUJACA BYLA SPRASOWANA:) ZOSTALA WYMIENIONA NA NOWA:) ALE NEI STETY TO NIE TO:(
ZAMOCHOD ZAPALA WCHODZI NA OBROTY LADNIE ALE COS STUKA JAK BY W SILNIKU I NIE ROWNO0 CHODZI NIE TRZYMA ROWNYCH OBROTOW TYLKO PRZYSPIESZA I ZWALNIA ( NA CIEPLYM-ZEBY WYKLUCZYC SSANIE) RUSZAM 1, 2 , DAJE TROCHE W GAZ A ON SKACZE JAK BY NIE PRZEPALAL:( CZY TO MOGA BYC JAKIES SKOKI PRADU? CHWILOWY ZANIK ISKRY? CO SADZICIE O TYM?
Hoover 3M / 2002-11-12 17:39:45 /
wiecie co to bylo
heh he
stopil sie plasticzek od przerywacza ten co go odpycha od oski
Hoover 3M / 2002-11-14 16:31:17 /