z ogloszenia http://www.capri.pl/services/ad.php?id=42f78581ba4e5
w sumie znalazlem na allegro, moze ktos zna ten samochod, jestem chetny na niego, tylko jeszcze sie wacham... jak ktos chce to mam wiecej szczegolow.
no to pytasz sie kogos kto widzial, czy sam go widziales i mozesz o nim opowiedziec ewentualnemu zainteresowanemu .... bo juz nie jaze ;\
amator liil (EM) / 2005-08-14 18:56:10 /
jestem nim zainteresowany i chcialbym go kupic, ze zdjec i opisow wynika ze fajna bryczka, ale ogloszenie stoi od czerwca, wiec cos nie gra, jak jest wszystko pikus to powinien dawno pojsc... zeby po niego pojechac mam 500 km i nie chcialbym jechac nadaremno...
pytam czy ktos go juz moze byl ogladac, zeby zaczerpnac obiektywnej opinii, moze ktos robic mnie w balona...
chyba na tyle
no co wy, nikt sie nie wypowie czy warto czy nie? moze jutro/pojutrze po niego jade :):):)
Ludki z południa kupują Taunusy z północy,dziwne,naprawde nie ma tam fajnych Fordów? :) Podziwiam za odwage,tłuc się przez cały kraj w ciemno...Do Ostrołęki mam 100 km,czasami przjezdżam,ale niestety na dzień dzisiejszy nigdzie się nie wybieram,szkoda bo bym obejrzał tego Tauniaka i oczywiście tymsamym zdał relacje.
Przy okozazji zapytam czy ktoś z Braci "Południowców" widuje me byłe "dziecko" na drodze? (zdjęcia dla przypomnienia pociechy znajdują się na stronie capri.pl)
aro / 2005-08-18 14:16:49 /
juz sobie dalem spokoj, wlasnie ta odleglosc byla najgorsza, poczekam na cos z poludnia :)