WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW AMERYKANSKIEJ MOTORYZACJI I NIE TYLKO .POSZUKUJE KILKU CZESCI DO MOJEGO AUTA ORAZ WSZELKICH INFORMACJI NA JEGO TEMAT .ZA WSZELKIE WIADOMOSCI Z GORY DZIEKUJE .SAMI WIECIE NAPEWNO JAK TO JEST, AUTO JUZ ZAREJSTROWANE SILNICZK TYLKO SYCZY ,ŁADNA POGODA, 2 LATA PRACY A TU NISTETY BRAK KILKU ELEMNTÓW MIN. (KIREUNKI PRZÓD LEWY ,PRAWY, OPRAWA RADIA ,REGULACJI NAWIEWU I KLIMY, ORAZ PODSTAWOWA SPRAWA S Z Y B A C Z O Ł O W A WSZELKIE WSKAZÓWKI ZWIAZANE Z TYM TEMATEM BEDĄ DLA MNIE BARDZO CENNE . NP. NAMIARY NA FIRME ZAJMUJĄCĄ SIE DORABIANIEM SZYB SAMOCHODOWYCH ITP. TEL:0505379192 E-mail: maggiwa@wp.pl Nr. Gadu-gadu 6256023 POSTARAM SIE DOŁACZYC ZDJECIA
COUGAR XR-7 / 2005-06-28 00:16:58 /
No to zaszalałeś.
1. wyłacz caps-lock
2. zdjęć nie dołączaj o ile nie ma to służyć konkretnie czemuś ilustracyjnemu
3. ogłoszenie na forum = blokada konta
4. trzy razy ten sam wątek oznacza że coś Ci się wymyka spod kontroli, więc póki co w ramach obrony koniecznej blokuję konto żebyś nam do rana nie wygenerował dużo więcej
Jeśli opanujesz caps-lock, przeczytasz regulamin i zasady pisania u nas na forum oraz uznasz że dalej chcesz czasem tu pisać, to za jakiś czas napisz do mnie prywatnie maila, rozważymy odblokowanie konta.
Michał Konieczny / 2005-06-28 00:29:35 /
Wątek jest zamknięty, brak możliwości jego kontynuacji.