logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » off-topic » CENZURA na Capri.pl

CENZURA na Capri.pl

Chciałem umieścić ogłoszenie z kategorii inne mające na celu wszystkim ludziom zainteresowanym losami naszego kraju ( a wierze że również dla właścicieli starych fordów jest to ważny temat ) przybliżenie postaci jednego z kandydatów na prezydenta PL (którego nazwiska nie podam teraz żeby mi i tego nie usunięto) w tegorocznych wyborach. Nie rozumiem dlaczego ogłoszenie to zostało od razu usunięte bo przeczytałem regulamin Capri.pl i nie doszukałem się przyczyn. Chciałem skontaktować się w tej sprawie z kimś kompetentnym ale nie jest to takie proste więc zapytuję tutaj skąd ta cenzura. Zakładając że losy naszego kraju leżą na sercu użytkownikom tego forum chciałem zaproponować zapoznanie się z postulatami kandydata który wg. mnie wart jest posłuchania a mało o nim w mediach publicznych i wielu obywateli nie ma szans dokładnie poznać tego pana. Nikomu nie karzę ani czytać tego co opublikowałem ani głosować na tego kandydata Kto będzie chciał to zerknie kto nie to nie. Ale czy taka cenzura była naprawdę konieczna i czemu miała służyć. Ktoś mi wyjaśni?

blondyn Dokładna lokalizacja na mapie / 2015-04-03 13:04:17 /

to nie cenzura. na tym forum nie ma miejsca na politykę.
Popieram to, że nie ma tutaj możliwości prowadzenia agitacji wyborczej

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2015-04-03 13:21:48 /

popieram przedmówcę... ostatnio otwierając lodówkę zastanawiam się która gęba kandydata mnie przywita... :(

Popcio Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2015-04-03 13:30:09 /

to nie jest polityka sama w sobie tylko sprawa naszej ojczyzny jeżeli nie ma na to miejsca wśród Polskich Fanów starych fordów to wporządku... ja uważam że na patriotyzm jest miejsce wszędzie, pomyliłem się Mówi się trudno...

blondyn Dokładna lokalizacja na mapie / 2015-04-03 13:31:13 /

nie przejmuj się kolego nie tylko ty jesteś szykanowany :)
mnie też kasowano gdy zachwycałem się anatomią murzyńskiego ciała :)))

najdos Dokładna lokalizacja na mapie / 2015-04-03 13:41:20 /

To już nawet na Capri.pl ma sie pojawić to bagno?? Zaraz by się zaczeły taksty typu http://youtu.be/jmMm2GEFx2w Potrzebne nam to ?? Chyba nie... Jesli ktoś chce sobie poczytać o kandydatach, to stosowne informacje bez trudu znajdzie w necie. Nie mieszajmy do tego starych fordów.

Ludwik 3M Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2015-04-03 13:52:36 /

Forum motoryzacyjne, zwłaszcza tak szczególne, nie jest miejscem na politykę. Koniec tematu.

m.kozlowski Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2015-04-03 14:01:30 /

Wątek jest zamknięty, brak możliwości jego kontynuacji.