Witam.
Pisze do Was poniewaz potrzebuje pomocy. Nie wiem, czy to bedzie odpowiedni dzial (w sumie to nie Capri, wiec chyba off-topic bylby lepszy?), ale licze na wyrozumialosc.
Jakos tak niechacy stalem sie posiadaczem Taunusa 17M w budzie 2D limo. Bardzo fajna baza, calkiem zdrowa i kompletna ale do pelni szczescia brakuje kilku "dupereli" - głownie to progów zewnetrznych i reparaturek tylnych nadkoli. Czy jest szansa dokupienia gotowych paneli? Czy pozostaje tylko sztukowanie? A moze ktos juz przerabial temat i wie z czego mozna probowac dopasowac te elementy?
Z góry dziękuje.
Pzdr, Spychal
spychal / 2013-10-08 19:23:37 /
Pytaj tych gości: http://www.motomobil.com
Poza tym można upolować na ebay.de
Powodzenia!
bad ass boy / 2013-10-08 20:52:39 /
zapraszam wszystko co na motomobil.de kupisz u mnie bez płacenia za przesyłkę z Niemiec. Jestem ich oficjalnym dystrybutorem na terenie PL
CHUDER / 2013-10-08 21:02:23 /
My sobie dorabiamy takie elementy jak progi czy sierpy a porgi akurat w tych taunusach są lekko wygięte więc warto uważać na ewentualne podróbki. Na dniach zaczynamy blacharkę kolejnego OSI więc jeżeli progi są podobne to mogę Ci wykonać komplet.
zapek??? !G.O.P! / 2013-10-09 00:12:56 /
No prosze! Ja sie spodziewalem niewiadomo jak dlugich poszukiwan, a tu wszystko jak na dloni!
Chuder, odezwe sie pod koniec miesiaca.
Dziekuje, Michał
spychal / 2013-10-09 00:48:32 /