logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » zloty » KARKONOSKI FORD WETERAN KLUB

KARKONOSKI FORD WETERAN KLUB

Na początku proszę o nie zaśmiecanie tego wątku i umieszczanie w nim tylko spraw dotyczących spotkań klubu.
Kolejny zlot odbędzie się w niedzielę 28 listopada br.
Spotykamy się w Cieplicach na parkingu przed restauracja Casablanca o godz.11:00
W planie jest poznawanie walorów turystycznych Rudaw Janowickich po tym oczywiście małe co nieco :)
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych

MIESZKO / 2004-11-14 21:18:03 /

male co nie co czyli : "szampan ,dziwki,pomarancze " :P
zartuje :D

Zakrzak! Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-11-17 00:41:03 /

Jak nie mam nic do napisania to nie pisze.
Proponuje jeszcze raz,lub dwa...a może i 10 razy przeczytac post Mieszka....po ZROZUMIENIU zastanowić się i więcej nie pisać nie na temat.
Ale statystyki idą w góre...post tu,post tam....rośnie rośnie....
Ile jeszcze zostało żeby dogonić Camaro???-punkt honoru....
.......................
Wybacz Miechu....ale nie mam już sił do tego gościa.
A co do zlotu-to "szwajcarka" ok...ale jak będzie -10 st. to na kolorowe jeziorka nie ma sensu...

Piotrek Ł....vel Kankkunen Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-11-21 19:15:16 /

Ach... chciało by się Was odwiedzić, ale akurat wtedy będzie się kończyła nasza imprezka w BGC.
Taak... Karkonosze się bardzo miło wspomina. Pozdrowienia z Wawki i bawcie się dobrze :)

gryziu liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-11-22 11:47:01 /

po konsultacjach z kilkoma osobami stwierdzilismy ze termin zlotu jest nieco "trafiony" kiepsko gdyz w sobote sa andrzejki i wiadomo...rano kac morderca jest bez serca!! co moze powaznie zdziesiatkowac frekfencje :)
pozdro
p.s. moze by lepiej przeniesc to na kolejny weekend? taka moja mala sugestia

Zakrzak! Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-11-22 13:12:07 /

no mi to by pasilo jak by ktos jeszcze jechal ze mna ???
narty mozna juz zabrac i tak jak mowilem trzeba poszalec na stokach :)

Wojdat Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-11-22 15:40:40 /

Jak będzie Ci zalezało Zakrzak to nawet z kacem się na zlocie zjawisz...A skoro termin zlotu był już ustalony 2 lub 3 miesiące temu to nie widze powodu by Mieszko teraz ten termin zmieniał...Trzeba było swoje sugestie wypowiedziec w momencie gdy ustalaliśmy kalendarz kolejnych zlotów...:)Pozdrawiam...

Stalka / 2004-11-22 17:35:10 /

a kto wtedy myslal o andrzejkach :P

Zakrzak! Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-11-23 21:20:45 /

A my chcieliśmy pojechać, ale niestety Piotrek musiał iść do pracy. No nic może następnym razem ;) Pozdrowienia dla wszystkich ;)

Ania i Piotrek Homa / 2004-11-28 17:51:03 /

Dzisiaj, zgodnie z planem odbył się rajd po terenie Rudaw Janowickich. Najpierw zdobyliśmy Krzyżną Górę (pieszo!), potem przejazd na Kolorowe Jeziorka gdzie urzadziliśmy grilla a na koniec kawa w restauracji Casablanca. Impreza udana oprócz kilku ekscesów o których nie warto wspominać. Do zobaczenia na następnym zlocie

MIESZKO / 2004-11-28 20:22:14 /

no bylo milo
pomysl fajny i ciekawy :)
nawet pogoda dopisala nie wialo i nie bylo za zimno...no moze troche na jeziorkach :)
kiedy kolejny? i kto organizuje?
pozdro

Zakrzak! Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-11-28 20:43:25 /

HEJ! Szkoda, że nie dałem rady pojawić się. Byłem w Cieplicach w sobotę nabić tusz do drukarki:)) ale to nie to samo co zobaczyć ludzi w pięknych autkach a potem się z nimi "połajdaczyć". Czekam niecierpliwie na następny termin. Może ja coś zorganizuję. Święta Góra Ślęża zimą może się wam spodobać. Pozdrawiam wszystkich. See ya on da road

GRANADAmaniac / 2004-11-30 06:11:00 /

Wlasnie podejzewam ze o tych ekscesach jak najbardziej by trzabylo pogadac zwlaszcza jak ryzaliscie zakrzaka z jego plecami i to ma byc klub sorki ze poruszam ten watek na forum ale...Pozdrowka.Ps.Bedziecie HAPPY to byl ostatni moj zlot bo to co sobie kiedys z Bomba i Zakrzakiem wymyslilismy to nie jest ta wizja naszego klubu niestety.

Abe(ejb) / 2004-11-30 10:19:16 /

Aha i nie chce tu na forum zaczynac zadnego kozaczenia przez internet tylko zebyscie sie zastanowili nad istnieniem tego klubu bo to co sietam dzieje to jest paranoja i nie mowiez ze winni jestescie Wy tylko ogol.Chce zeby ten post byl koncem tego tematu i niech nikt tego dalej nie ciagnie bo nie ma sensu.Pozdrowka @LL

Abe(ejb) / 2004-11-30 10:27:28 /

Chciałbym jeszcze raz podziękować za wspaniałą organizację tego spotkania. Niedzielę wraz Izą i Dawidem spędziliśmy super.Zwiedziliśmy wspaniałe miejsca. Wymieniliśmy wiele informacji o naszych wspaniałych Fordach. Było trochę zimno, ale jednak to nam chyba nie przeszkadzało. Nie odbyło się też bez przygód. Następnym razem zabieramy łańcuchy.
Nasz klub zrzesza użytkowników i myślę, że tu liczą się ludzie i wzajemna współpraca oraz duże zainteresowanie do naszych Fordów. Do następnego spotkania .pozdrawiam

Adi* Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-12-03 08:15:36 /

sawno nic sie nie dzialo wiec proponuje maly zlocik w najblizsza niedziele 13.03 o godz 13.00 na parkingu przy wjezdzie do szklarskiej tam gdzie kiedys byl
pozdro

Zakrzak! Dokładna lokalizacja na mapie / 2005-03-09 11:33:28 /