logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » www.capri.pl » ogloszenia

ogloszenia

mam pytanie czy ktos mi odpowie czemu nie moge wejsc w ogloszenia moge wejsc w nowe posty,komentarze,aktywnych uzytkownikow a ogloszenia pustka z gory dzieki

krzysio / 2004-10-25 18:54:14 /

juz o tym było!
problem polega na jednej opcji w nortonie

Cichy Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-25 18:56:59 /

Sorry, czy dzisiejsza młodzież pod pojęciem "Norton" rozumie Norton Personal Firewall & Internet Securities? Bo za czasów mojej wczesnej młodości na przykład pod tym pojęciem rozumiano Norton Commander, też zresztą niezbyt poprawnie. No i tam (tzn. w tym firewallu) trzeba sobie wyłączyć wycinanie reklam z capri.pl.

A może by tak zaapelować do MK, żeby okazał jednorazowo litość nadgorliwym producentom software'u i przerobił capri.pl tak, żeby link do działu ogłoszeń nie nazywał się "ad"? Bo chyba po tym te programy rozpoznają zbędne reklamy.

Rafał L. Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-25 19:37:30 /

Jestem przeciwny dostosowywaniu strony do prymitywnego i beznadziejnego oprogramowania.
Niech Norton dostosuje sie do capri.pl :) a jak nie, to przestac go uzywac, i juz.

pmx (wiewior;) Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-26 00:39:01 /

święte słowa:) pozdrawiam :) ostatnio widziałem wiewiórowóz...

D.O.C. STRUŚ / 2004-10-26 23:48:28 /

Dobra, macie rację, cofam to, co napisałem wyżej. Na codzień też się stosuję do takiej zasady, to powyżej to był wyjątek.

Rafał L. Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-27 13:50:19 /