Poszukuję godnego zaufania warsztatu j/w do samochodów firmowych tj.: Transity, VW T4, VW Caddy, Skoda Octavia. Płatności przelewem i umowa o stałej współpracy. Już kilku paraków przerobiłem, więc zależy mi na solidności i terminowości.
możesz do nas odbieramy auta od klienta na czas naprawy dajemy auto zastępcze jak potrzeba. Może nie ta cześć warszawy co chcesz ale zapraszam
CHUDER / 2011-01-03 21:14:02 /
Jakbys chcial to jakies 80 km od lomianek ;)
Mysza liil (EM) / 2011-01-03 21:37:36 /
polecam chudera
Michal FAZI / 2011-01-04 00:57:29 /
Akurat Panowie powyżej raczej dodatkowych rekomendacji nie potrzebują :). Kiedyś nawet Chuderowi napomknąłem coś na ten temat, he he. Niestety przy tych odległościch problemy logistyczne z odstawianiem, zamianą samochodów będą zbyt duże. Więc nikt nie zna w powyższych okolicach jakiegoś sensownego warsztatu ????
W sumie, to znajomy ma warsztat na Wólczyńskiej i z tego co wiem, to fuszery nie puszcza. Tyle, że to jest mały warsztat przydomowy i zawsze tam kilka samochodów w kolejce widzę stoi, więc nie wiem jak z terminami u niego. No i podejrzewam, że z samochodem zastępczym mógł by być problem.
Ale za to blisko :)
gryziu liil (EM) / 2011-01-04 08:25:12 /
www.karrol.pl Też nie do końca ten rejon, ale blisko. Typ znany swojego czasu na taunus.pl. Naprawdę konkretny.
radzieckii / 2011-01-04 19:21:25 /
Siedzibę ma na Staniewickiej, obok magazynów IKEI
radzieckii / 2011-01-04 19:25:08 /
mam dobry i zaufany warsztat na ul. Jana Kazimierza, głównym mechanikiem jest tam mój dobry znajomy i są naprawdę profi (jeden z niewielu którym oddał bym do zrobienia własny samochód - innym jest np. CHUDER - ale nie wolno go aż tak chwalić w jednym wątku ;) )
jak coś to kontakt prze zemnie i podam bezpośredni.
pozdrawiam kuba
grabasz / 2011-01-04 21:25:25 /
Witam!!!
A ja polecam Express Service Warszawa Wawer ul. Władysława IV róg Lucerny.
Prowadzi go Antek Malinowski (rajdowiec).
Ekipa mechaników to kolesie ściśle powiązani i servisujący samochody na rajdach,
więc express w nazwie nie jest ściemą!
Pomagałem mu otwierać warsztat i prawdopodobnie będę u niego pracował.
Chłopak jest na punkcie motoryzacji powalony, jak my, a do tego ma sprzęt i miejsce.
Może niekoniecznie z Caprikami ale z innymi samochodami w rodzinie można śmiało jechać.
Nie zdziera (bo nie musi, warsztat to jego hobby a nie główny zarobek).
Na hasło "Michał Trąbski STUDIO" albo że ode mnie zniżki.
Pozdrawiam Bombi