Jestem pod wrażeniem sewisu... Powitane na stronie głónej...
Ech Ci mężczyźni i ich wspaniałe rumaki..:)
Może zacznę sie ubiegać o fanklub fanki Capri. Nota bene ciekawe, czy są tu jeszcze jakieś kobiety...
Pozdrawiam wszystkich Panów!
pkp / 2004-07-07 12:34:47 /
pewnie ze sa tu kobietki !!
Ola / 2004-07-07 19:30:12 /
dzieki za pozdrowienia :)
Lex / 2004-07-07 19:33:10 /
JA TEŻ DZIĘKUJĘ ZA POZDROWIENIA ALE PRAWDĘ MÓWIĄC JAKO UCZESTNIK TEGO ZAMIESZANIA KTÓRE KRYJE SIĘ POD ADRESEM CAPRI.PL SPODZIEWAM SIĘ BARDZIEJ BEZPOŚREDNIEGO OKAZANIA FASCYNACJI MNĄ JAKO KLUBOWICZEM CAPRI :-)
szymal / 2004-07-08 09:13:18 /
A jednak zachłanność doszła do skutku! Wyznaję zasadę, że lepiej późno niż wcale i że "rezygnacja jest najgorszym wyborem w restauracji Najwyższego". Oczywiście, wyrażenie pochwał, drogi Bigosie, pod Twoim wspaniałym adresem muszę pozostawić na czas i miejsce w realnym wymiarze, w przeciwnym razie MK (który jak dotąd okazał się być wspaniałomyślny i niezwykle czuły na moje kobiece potrzeby =) usunie naszą uroczą pogawędkę w rejony, gdzie nie powinna się absolutnie znaleźć (i przestanie mnie witać tak uroczo na stronie głównej, a to byłby cios ponad moje delikatne kobiece siły, zatem nie moge igrać z ogniem, o którym zresztą Ty i Twoje cudowne Capri wiecie co nieco, niestety). Niemniej jednak dokonując ekstrapolacji cech Twojego wspaniałego rumaka na Twoją niesrkoną osobę, wypadasz prawie bosko.
Pozdrawiam słonecznie nie tylko Ciebie, drogi Bigosie, ale wszystkich tych, którzy na moment oderwali się od problemów z gaźnikami, instalacjami, blacharką i reflektorami, aby wciągnąć się w intrgę szytą przeze mnie subtelną nicią. =)))
pkp / 2004-07-08 23:04:25 /
no jeszcze raz dzieki za pozdrowienia i vice versa :)
Lex / 2004-07-08 23:17:51 /
do Palio
Powaliłeś mnie szczerością i wylewnością maila...
Prawdę mówiąc, żyję chyba zupełnie nieświadoma swego potencjału. I widzisz? Wystarczyła doba na tym szacownym portau pośród znawców szlachetności kształtów, ale i wnętrza Forda Capri, abym bez kosztownej kozetki psychoanalityka odkryła w nieświadome oblicze kobiety - uwodzicielki (hahahahahaha :)). Choć ponoć kobieta fatalna we mnie drzemie (Bigos na to dostanie pewnie wypieków- jakoś to określenie budzi w nim niestrawność, co pozostaje w ogromnej sprzeczności z bogosem jako potrawą).
Uśmiechy dla wszystkich.
pkp / 2004-07-08 23:59:22 /
No i dla Monstera ukłony za uznanie... Kurczę, jak tu fajnie. A Bigos mi to mówił... a ja nie wierzyłam. Bigosie przebacz! Przez wzgląd na Capri... przebacz!!!
pkp / 2004-07-09 00:09:32 /
a nie prościej byłoby napisać że po prostu szalejesz za capri (czerwonymi oczywiście mk2) i że podoba Ci się strona i klubowicze :-) a nie snuć takie wywody? Wiem, wiem, Ty tu górnolotnie ponad poziom wylatujesz, a ja stoję po kaszę mannę w sklepie :-)
szymal / 2004-07-09 08:41:35 /
No właśnie, po co stoisz po kaszę w kolejce zamiast przekręcić klucz w stacycje i wprowadzić wóz w te niepowtarzalne wibracje??!! W tych okolicznościach pozostaje mi tylko "górnolotność". Może w innych okolicznościach Twojw niedomyślność byłoby to do przełknięcia, ale na tej stronie jestem bardziej wymagająca. W końcu nobilitajca obliguje! Sorry Vinnetou, Twój wigwam płonie..:)))
pkp / 2004-07-09 08:49:54 /
...ale tu czuć.......yhm..wibracje:)).......
Czy to znaczy, że Bigos odpalił maszynę? Czy może , masz Palio, coś zupełnie innego na myśli? :-P
pkp / 2004-07-09 09:21:05 /
Co masz zrobić w piątek, zrób w czwartek :-) - znajome co? Dziś odpalam maszynę ale chyba na własne życzenie nie zasiądzie w niej dziewczę które prócz capri jest wielkim zwolennikiem pizzy w towarzystwie posiadacza .... capri :-)
szymal / 2004-07-09 12:44:52 /
dodam jeszcze dla ciekawskich że posiadacz capri jest także wielkim fanem pizzy w towarzystwie fanki capri :-)
szymal / 2004-07-09 12:48:22 /
Muszę przyznać, że "...bajere to macie nie kulawą" :)
Czuć vibrracye
ale regulamin 5 razy ;P
Przesłodziliście ten bigos. Niedobrze mi. Za bardzo pachnie mi tu TWA. Ale może ja za stary jestem i "bajerki" już nie chwytam. Who knows....?
Bartłomiej / 2004-07-09 13:15:44 /
Oglądaliście Tootsie?
Ramboost / 2004-07-09 13:29:59 /
No i proszę: rozpętało się nam tu prawdziwe for(d)um!
1. Bigosie: szkoda, że jesteś fanem pizzy w moim towarzystwie a nie odwrotnie. =) Ubolewam. Lecz Twój nietakt nie umniejszy ani o ociupiknę mojego uwielbienia dla Twojego krwistego Capri.
2.Segalu: o co chodzi z tym regulaminem? Pociągają mnie mądrzy faceci, więc masz szansę się wykazać. Bycie kobietą ma swoje przywileje..:)
3. Bartłomieju: Ty za stary?? Gdzie jak gdzie, ale na tej stronce zaawansowany wiek to atut (tak bynajmniej tłumaczył mi to jeden posiadacz Capri posuniętego w latach).Uważasz, że przesłodziłam Bigosowi?! Jemu cukru z mich ust nigdy dość :))). Mam poważne obawy, że on Ci tego nie wybaczy... Gotów wezwać Cię na pojedynek (bez rewolwerów, lecz za kierownicą)!
4. Ramboost: czyżbyś pytając o film miał wątpliwość co do mojej kobiecości? ;)Jeśli jeszcze nie wyczułeś kipiących feromonów, skonsultuj się z Palio (on wyczuł). =)))
Pozdrówki dla wszystkich zaangażowanych w ten towarzyski wątek osób połączonych zamiłowaniem do FC (skrót stworzyłam na okoliczność obiektu pożądania lub posiadania licznych tu zgromadzonych ze względów ekonomicznych- wszak i tak wszyscy wiedzą, o co chodzi).
pkp / 2004-07-09 16:09:04 /
Jeśli pociągają Cię mądrzy faceci, to nie wiem czy Segal ma szanse się wykazać:P I problem nie tkwi raczej w inteligencji Segal... Pozdrowionka.
Piotr Siemiątkowski (Irpac) / 2004-07-09 16:18:32 /
Mili moi - jest to forum traktujące o fordach i niech tak pozostanie.
Pogawędki towarzyskie zostawmy sobie na zloty.
Pozdro
Szajba / 2004-07-09 16:26:29 /
hmmmm "olala Aniolki, nie demoralizowac mi zalogi"- to cytat, ciekawe, czy ktokolwiek z czytajacych bedzie wiedzial z jakiego komiksu (kultowy, lata `80 ub. wieku). To po pierwsze.
Po drugie segal jest jask najbardziej KOBIETA, wiec ekchm, troszku sie Twoja, Psyche wypowiedz dziwna wydaje...
Po trzecie tak czytam i czytam i wydaje mi sie ze coraz bardziej oddala sie to capri.pl.... wiec moze przynajmniej na przyszlosc zaproponuje wrzcuanie tego typu watkow do "Innych" (nie powiem nic o zakladaniu watku, bo zaraz ktos mnie zjedzie za to zem szowinistyczna swinia.....)
Pozdrowienia
Yendrek / 2004-07-09 16:29:22 /
Dlaczego Potrku wątpisz w Segala?
Qurczę, ale Wy tu wszyscy tajemniczy jesteście.
pkp / 2004-07-09 16:32:14 /
Ups... - to w kontekście Segal, która okazała się kobietą. Choć z drugiej strony ciekawe ten nasz kobiecy magnetyzm dusz i zamiłowanie do FC.
Nieeee... Komóż by przyszło posądzać kogokolwiek w tym szacownym gronie o szowinizm??
Ależ przecież my tu cały czas w nurcie capri.pl... Gdyby nie FC, to by nas tu nie było.
pkp / 2004-07-09 16:40:18 /
Yendrek, ten cytat to oczywiście Funky Koval. Pamiętaj, że są tu też weterani...
buhahahaaa
nie okazala tylko zawsze nia byla :)
pozdrofka
Wojdat / 2004-07-09 16:50:50 /
Psyche jestes Bi???
pozdro
♠MAD♥DOG♠ / 2004-07-09 16:58:40 /
Pitbullku, powiem Ci w zaufaniu, jak kobieta mężczyźnie, że nawet najbardziej niezwykła kobieta w pewnych względach nie jest w stanie dorównać facetowi (i nie mam tu bynajmniej na myśli prowadzenia FC). W różnorodności pełnia jak się okazuje. Pozdrówki.
pkp / 2004-07-09 17:10:04 /
Wieza do Orla: nie zapominam, tylko sprawdzam czy jeszcze weterani maja odpowiedni czas reakcji (zeby pozostac w temacie) "tak samo jak ludzie, bez zadnej roznicy" :))))
Pozdrowienia
Yendrek / 2004-07-09 17:12:52 /
10, 9, 8, 7, .....
Ramboost / 2004-07-09 17:27:34 /
Yarps Dirt ....jakoś tam...
Odzew do Funky'ygo.
Też pamiętam...tylko czy Koval jeździł Capri?
Moze jakąś nowszą wersją......jak to było pędzone?
Piotrek Ł....vel Kankkunen / 2004-07-09 17:27:43 /
spóźniłem sie 9 sek.
Piotrek Ł....vel Kankkunen / 2004-07-09 17:28:42 /
Psyche, a tak konkretnie to o co chodzi?
Dla twojej informacji (jakbys nie zauważyła): ta strona to nie www.kochajmy-sie.pl.
JΒ / 2004-07-09 18:02:39 /
Słuszna uwaga, ale ja dotąd MK nie protestuje przeciwko fascynacji fascynatami FC..:) Zresztą nie tylko on. Jesteś pierwszy. No chyba, że zrozumiałam Cię opatrznie. ;) Nawiasem mówiąc, ciekawa jestem, jak dziś wygląda autko, które poraża oczy dramatyzmem z fotki. Podzr
pkp / 2004-07-09 18:34:01 /
Jest trzeci.
Najpierw delikatnie segal:
>ale regulamin 5 razy ;P
segal [2004-07-09 12:56:34]
Następnie ja:
>Mili moi - jest to forum traktujące o fordach i niech tak pozostanie.
Pogawędki towarzyskie zostawmy sobie na zloty.
Pozdro
Szajba [2004-07-09 16:26:29]
Kolejny był Bartłomiej:
>Przesłodziliście ten bigos. Niedobrze mi. Za bardzo pachnie mi tu TWA. Ale może ja za stary jestem i "bajerki" już nie chwytam. Who knows....?
Bartłomiej [2004-07-09 13:15:44]
I wreszcie Jarecki:
>Psyche, a tak konkretnie to o co chodzi?
Dla twojej informacji (jakbys nie zauważyła): ta strona to nie www.kochajmy-sie.pl.
Jarecki (Jarek B) [2004-07-09 18:02:39]
CZYTAĆ MIĘDZY WIERSZAMI
Szajba / 2004-07-09 18:53:18 /
Nieśmiało zwracam uwagę, Szajba, że to daje cztery :-)
JΒ / 2004-07-09 19:05:33 /
Przeczytałam. OK. "REGULAMIN" brzmi dobitnie. W tych okolicznościach pozostawiam miejsce na dyskusje o resorach, lakierze, silniku i wycieraczkach. Pozdrawiam na odchodne zwałaszcza tych, którzy potwierdzili moje przekonanie, że posiadacze pasji to osoby niezwykłe.
pkp / 2004-07-09 19:08:48 /
Sie zdenerwowałem - sorry
Szajba / 2004-07-09 19:09:02 /
Te sorry to odnośnie mojego błędu w dodawaniu.
Szajba / 2004-07-09 19:22:55 /
Jakoś się domyśliłem :-) Problemu nie ma.
Zastanawiałem się tylko czy kogoś nie policzyłeś za połówkę... Np. ze względu na "gabaryty" ;-)
JΒ / 2004-07-09 19:30:58 /
hmmm, MK jest siłą wykonawczą, a pozostali klubowicze także tworzą fourm wiec już było licząć z moim STOP w tym momencie, pięć protestów!!!!!!Psyche jeżeli założyłaś konto tylko po ty by włożyk kij w mrowisko, to nie wróże Ci długiej kariery tutaj:/
Gurden / 2004-07-09 20:16:15 /
do Psyche...
Jako że Segal [chwała Jej za to] odpuściła juz sobie przepychanki z Twymi pseudointelektualnymi wycieczkami, pozwolę sobie zauważyć, że "opacznie" nie ma nic wspólnego z Opatrznością, a "komuż" takoż nie pisze się przez "Ó". Jako człek wielki na duperele nie wytykam Ci przy tym dziewięciu innych literówek w powyższych enuncjacjach, a skrupulatom głos mój pozwalam traktować jako siódmą żółtą kartkę.
Pozdro.
KRK 4m / 2004-07-09 21:17:43 /
ale ło co chodzi ... :P
jak se ludzie statsy poprawiaja to ja tez :D
Main(misiek) / 2004-07-09 22:26:55 /
mała zmiana nicka
i tak się nie ukryjesz
dagna / 2004-07-09 22:42:12 /
No!! No!! Widzę, że i w kochanej ojczyźnie temat ruszył..:) Oglądam maszyny i cieszę się, że tyle fajnych rzeczy tu robicie!
Szkoda tylko, że w parze z ułańską fantazją moich kochanych rodaków nie idzie właściwa rycerstwu z takimi konikami postawa wobec kobiet. Wypowiedzi niektórych spośród Was są żenujące. Nikt oprócz kobiety nie doceni walorów, które nam facetom umykają. Chylę czoła przed tymi z Kolegów, którzy o tym tu pamiętają. Reszcie buraków, za przeproszeniem (to było najmniej dostadne określenie, jakie przyszło mi do głowy), mówię adieu!
KToś / 2004-07-10 10:56:22 /
to jest forum motoryzacyjne, a nie kolko wzajemnej adoracji.
upust swym zachwytom mozna dac komentujac autka w "my i nasze samochody".
KONIEC
watek zamkniety
"naszy pojazdy", jakby ktos mial problemy z synonimami.
nasze ;P
popieram Segal ;)
♠MAD♥DOG♠ / 2004-07-10 12:03:02 /
A wyzywanie od buraków - i to w pierwszym poście po rejestracji - to zapewne przejaw dobrych manier...
JΒ / 2004-07-10 12:25:32 /
weźcie ludzie skończcie tą farsę... idźcie na czat sobie pogadać o dyrdymałach...
♠Zoggon♠ / 2004-07-10 13:24:00 /
Python'ie proszę nie zrażaj sie nami i naszym forum , tak tu jest i trzeba to zaakceptować , a co do Twojego auta - czekam niecierpliwie kiedy pokaże się w dziale "my i nasze samochody" , jest piękny , mimo że tak nudnie oryginalny :P
marian212 / 2004-07-10 17:14:51 /
Popieram krk4m w calej rozciaglosci, a tak z ciekawosci TWA to linie lotnicze czy towarzystwo wzajemnej adoracji ;)Pozdrawiam i moze kacik samotnych serc otworzyc na stronce?
gumis / 2004-07-10 17:46:09 /
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ...:)
Ja też jestem pod wrażeniem . Jestem tu co prawda niedługo ale jakoś się tu przywiązałem. Pomimo, że właściwie to nikogo osobiście nie znam. Jedną osobę widziałem jak kupowałem części :). Ale jakoś mi się tu podoba. Ostatnio czytam forum od początku powstania (ciężko :) muszę powiedzieć że przez te lata to sporo tu napisaliście ).
Zgadzam się, że coraz częściej ludzie nie szukają odpowiedzi tylko zadają pytanie. I tak się to wszystko rozrasta...i rozrasta. Ale sam często szukałem jakiejś informacji i naprawde nie czytałem wszystkich wpisów od początku. Nie dlatego, że nie chciałem ale dlatego, że po 15 minutach czytania czasami sprzecznych informacji czułem się zagubiony. I jak ktoś pyta po raz kolejny o coś to albo mu się nie chce, albo chciałby usłyszeć (przeczytać) tą ostateczną wersję. Że ktoś to zrobił tak i tak, wymienił to i to, że są skrzynie: A, B , C i A różni się od B......itd. Rozumiem, że trochę nie fer jest wymagać od KOGOŚ, żeby wszystko MI (egoistyczne MI) wyjaśnił .... bo ja chce wiedzieć i juz. Rozumiem, że taką wiedzę zdobywaliście latami, czasami metodami prób i błędów i ja to doceniam. Doceniam też to, że ktoś często bezinteresownie (tak do końca to nie ma nic bezinteresownie :) ale o tym to z Wiewiórkiem można pogadać :) ) odpowiada na upierdliwe pytania, pomaga rozwiązywać problemy.
Wracając do powtarzających się pytań.... naprawdę nie jest źle :), byłem na innych forach gdzie goście widząc temat nie czytali nic, czasami nawet wpisów 2 ostatnich osób.....po prostu pisali COŚ ...byle się wpisać... (ok tu też czasami się wiele osób wpisuje...żeby się wpisać ...ale CZYTAJĄ....a to znaczy, że chcą porozmawiać a nie tylko wpadli na 5 minut, bo znaleźli taką stronę w necie i koniecznie muszą coś nabazgrać).
Co do wyrzucania niesfornych :) osobników ... nie wiem ciężko mi coś napisać na ten temat bo na razie WSZYSCY SĄ RÓWNI dla mnie :). Ale pewnie po jakimś czasie to naturalne, że kogoś ma się dość a innego się zaczyna lubić... A tym większe zgrzyty im większa GRUPA....w związku z tym wróżę, że za jakiś czas podzielimy się na jakieś grupy a później któraś grupka odejdzie .....:(
Mam taki pomysł, żeby wszystkie dotychczasowe wpisy na forum zebrać i wrzucić do archiwum....a całą treść na każdy temat zebrać do kupy, usystematyzować i napisać taki mały wykład na ten temat. Np Skrzynia biegów i przeniesienie napędu.... Co to skrzynia , jak działa, jakie były, jakie pasują, jakie na jakie można zamienić itp. Wiem , że to trochę trudne, pracochłonne i może wydawać się niecelowe, bez sensu a nawet "chyba cie poje.... koleś". :)
Ale po co odpowiadać na te same pytania? (.. tak jak ja ostatnio "molestowałem" :) Trójkąta na GG ...bo już miałem mętlik w głowie... i nie wiedziałem ile jest silników 2,9 itp).... a On odpiywał :) i nie wiem co myślał? :) A przecież zamiast tego powiedziałby :
- przeczytaj sobie na stronie capri.pl artykuł (czy jak tam to zwać) na temat silników, czy skrzyń biegów i będziesz wiedział...
a za zaoszczędzony w ten sposób czas mógłby wypolerować maskę w Swoim Capri
( bo jakaś taka matowa :) )
OK zgadzam się, że istnieje pewne ryzyko, że przez to ludzie się oddalą od siebie...bo nie będzie o czym pisać... a tak zawsze można wtrącić 3 grosze na jakiś "cudzy" temat i od razu jakoś tak nowy temat się sam znajduje ..i chyba o to chodzi.... i potem pewnie łatwiej na zlotach się gada :). A nie przy ognisku o łożysku.
Kończę :)
REWELACYJNA STRONA, REWELACYJNI LUDZIE, Z PIĘKNĄ PASJĄ DO STARYCH SAMOCHODÓW - :) :) :) :) :) :) TAK TAK TO O WAS :)
POZDROWIENIA
RAV :) / 2005-08-21 00:22:54 /
!!!!! UPS :) Z WIEWIÓRKIEM TO NIE O TO MI CHODZIŁO :)
Chodziło o to, że na TAKIE TEMATY to idealnie się z NIM rozmawia :)
(jak np temat : " czy można w życiu robić coś tak naprawdę bezinteresownie?? Czy zawsze jest to "coś"?
"coś" - np sława, pieniądze, to że inni powiedzą WOW ale On dużo wie :)
:) :) :)
RAV :) / 2005-08-21 00:27:08 /
?
pmx (wiewior;) / 2005-08-24 12:58:39 /
miałem na myśli tą rozmowe o cenie paliwa i chińczykach :) Że fajnie się filozofowało :)
RAV :) / 2005-08-24 19:07:24 /
:)
pmx (wiewior;) / 2005-08-25 12:44:46 /