Hej,
W niedzielę zupełnie bez okazji zapraszamy do siebie, kto chętny, pobyczyć się w pięknych okolicznościach przyrody. Puszcza Kampinoska, pola łąki i kominek. A dla spragnionych motoryzacyjnych wrażeń caprice - voldemorth do obejrzenia.
Może czas na otwarcie sezonu siatbolowego?
(tylko niech ktoś weźmie i siatkę i bola - pole się znajdzie nawet ze słupkami na siatkę)
Nie ma to być wieeelka impeza tylko takie pobyczenie się. Maleństwo może będzie w pracy więc mogę być sam, ale nie koniecznie.
Trunki proszę zabrać ze sobą. Ognisko da się zorganizować, a dla ekstremistów pole namiotowe pod domem :P (pamiętajcie, że w poniedziałek do pracy trzeba iść)
Leszno koło warszawy - konkretnie wieś szymanówek. Jeśli ktoś się wybiera piszcie spróbuję zrobić itinerer, będzie prawie jak na rajdzie :P, a jak nie zdążę proszę zaopatrzyć się w mój telefon i dzwonić po wjechaniu do Leszna.
Takie małe otwarcie sezonu siatbolowego...
Czy któryś z adminów mógłby przenieść we właściwe miejsce wątek? Jak zwykle nie wiem jakim cudem jest w niewłaściwym dziale :P
Ale w ta niedziele?? Co Wy z tymi niezielami??jak iśc/jechac do pracy nastepnego dnia???
mario75 / 2010-04-17 00:35:24 /
Nie JAK tylko CZY
Tekla / 2010-04-17 08:52:16 /
hmm.. brzmi zachęcająco, co prawda mam już zaplanowane rozpoczęcie sezonu ogródkowego, ale nie wykluczone, że wpadniemy.. może jakiegoś grilla wziąć?
Flonder / 2010-04-17 09:01:30 /
No i gdzie ten itinerer?
Bol by się znalazł, ale z siatem gorzej, bo go "ktoś" nie zwinął z boiska przed zimą 2 lata temu i się gdzieś zniknął :(
gryziu liil (EM) / 2010-04-17 09:20:13 /
no my właściwie .... też już mieliśmy niezły plan na niedzielę ... aleeee ten jest jeszcze fajniejszy ;) Nebel dawaj ten itinerer!
amator liil (EM) / 2010-04-17 13:47:10 /
Już już - taki uproszczony. A jak się pogubicie to dzwonić wyjadę na ratunek.
Jakoś tak spontanicznie ta niedziela wyszła. Z resztą najbliższy wolny termin jest po majówce :D
ale itinerer się czyta od dołu do góry przecież :)
gryziu liil (EM) / 2010-04-17 15:19:57 /
wiedziałem, że coś namotałem, ale nie wiedziałem co :P
BTW zapraszamy od rana w tą niedzielę czli jutro tj. 18.04.2010
Bedzie ognisko z zabudowy tylu voldemorta ;)
m.kozlowski / 2010-04-17 18:39:05 /
no to i sołtysowie się zjawią.
sołtys / 2010-04-17 18:44:55 /
o który si zaczyna/kończy impreza?
bartozłomero / 2010-04-17 19:25:31 /
my pewnie koło 13 Was nawiedzimy
Flonder / 2010-04-17 20:26:47 /
Bartek, od jakiejś 9 tej będziemy na nogach. Także pora przyjazdu dowolna. To ma być raczej niedzielny relaks niż wieelka impreza aczkolwiek spać też jest gdzie.
no my jesteśmy teraz wyjechani, więc raczej dotrzemy na późniejsze popołudnie lub wcześniejszy przedwieczór ;) Jak ogarniemy itinerer oczywiście :D
amator liil (EM) / 2010-04-18 10:43:06 /
Trafiliśmy, zrelaksowaliśmy się, pograliśmy w caprice-balla, pogadaliśmy, pojedliśmy i jakieś piwko zrobiliśmy. Ogólnie wypasik :D
sołtys / 2010-04-18 20:49:15 /
cd
a na koniec Amator przy swoim aucie marzeń :DDDD
sołtys / 2010-04-18 20:55:32 /
hehehehe ... teee Sołtys ... sprzętu kupa, tylko fotograf d.... :D
Było sieeeelsko, anieeeeelsko naprawdę cudnie! No i te okoliczności przyrody, pola, las, zwierzęta ...
amator liil (EM) / 2010-04-18 22:22:56 /
aaa link do zdjęciów http://picasaweb.google.pl/radku4/UNeblow#
amator liil (EM) / 2010-04-18 22:25:10 /
to i ja swoje 3 grosze dorzucę: http://picasaweb.google.pl/artir2/UNebelkow#
ogólnie: ja chcę jeszcze raz!
Flonder / 2010-04-20 09:51:20 /
Chcielibyśmy Wam podziękować za pojawienie się- powiem szczerze, że nie spodziewaliśmy się takiej frekwencji :) Było super :)
Zapraszamy ponownie do dziczy :)
Neblowa / 2010-04-22 11:56:53 /
My dziękujemy za zaproszenie - tlenu było tyle, że zmęczeni wróciliśmy do domu :)
Shadow / 2010-04-22 18:31:27 /
Szykować się! W weekend Olka ma okrągłe, kolejne, osiemnaste urodziny.
Będzie druga odsłona leniuchowania i capricebola.
W sobotę rajd u nas w Lesznie więc można wpaść nawet na chwilke.
Kto nie wie gdzie niech dzwoni i pyta. Zapraszamy od piątku do niedzieli.
Dla wtajemniczonych za czerwonym płotem nie skręcać tylko jechać dalej posto jakieś 500m do kapliczki (po lewej stronie) i skrzyżowania. Tam należy jechać prosto i nigdzie nie skręcać też jakieś 500m do skrzyżowania z krzyżem gdzie da się skręcić w prawo. Jechać należy na wprost i już się jest.
Mówisz, masz .... tylko skołujemy jakieś wino i do zobaczenia wieczorem! ;D
amator liil (EM) / 2010-05-21 12:27:12 /
Dziękuję za tak liczne przybycie :D Było mi naprawdę miło, że przyjechaliście.
Super impreza w doborowym towarzystwie- czy czegoś więcej potrzeba??
ps. Ktoś tak się spieszył, że zostawił kurtkę :)
Neblowa / 2010-05-24 13:45:04 /
co tu dużo gadać ... normalnie jak na wczasach :)
Dzięęęę-kuuuu-jeeee-myyyy!!!
A tu kilka fot: http://picasaweb.google.pl/radku4/UNeblow02#
Niestety nie mam uwiecznionego poszukiwania skarbów i meczu piłki stepowej. Jedno jest pewne, następnym razem bez gitary się nie obejdzie ;D
amator liil (EM) / 2010-05-24 14:44:57 /
Niech no zgadnę kto się spieszył :) - moja kurtka. Odbierzemy jakoś w tym tygodniu :) późnym wieczorem. Było zajebiście i jak zwykle doborowo :)
Shadow / 2010-05-24 21:54:54 /
Jak coś to mogę kurtę do pracy wziąć.
Zdjęcia już dojrzały do wrzucenia:
http://picasaweb.google.pl/michal.nebelski/20100523_30ur_Olki#
Jeszcze raz dzięki za przybycie.
Nadchodzi czas "pożegnania z puszczą" w związku z tym czekamy na wszystkich chętnych imprezowiczów u nas na puszczy koło Leszna w tą sobotę tj. 21 maja. Ci co byli wiedzą co i jak i gdzie, Ci co nie byli muszą poszukać w tym wątku drogi do nas lub dzwonić do mnie. Jesteśmy na miejscu od piątku.
Miejsce na nocleg jest i to nawet pod dostatkiem.
Jest dom i miejsce na camping ;)
Warto wziąć śpiworki i karimaty bo z łóżkami słabo.
W koło puszcza więc można pojeździć na rowerkach itp. Siatbol jest w programie ;)
Jedzonko i pićko warto zabrać ze sobą. Bawimy się do niedzieli.
Bimber od Flondera też trzeba wytrąbić ;)
Ps. Olka ma 18 imieniny, a parę dni później urodziny, ale ciiii...
aaa przyjeżdżajcie zamiast do 2oo do nas ;))
Toć 2OO za tydzień dopiero
gryziu liil (EM) / 2011-05-17 21:31:54 /
no to nastąpiło małe zawirowanie czasoprzestrzeni, ale to tym lepiej ;)
No i jeszcze Obi nam się z jakimś ślubem wtarabanił ;)
My będziemy, nie wiem kiedy, nie wiem jak, ale będziemy!
Flonder / 2011-05-18 08:06:24 /
Nebel- masz u mnie minusa. Miałeś nic nie mówić...
Flonder- bądźcie, bądźcie :) Koniecznie :D
Mam nadzieję, że więcej was przybędzie, ponieważ już później to nastąpi impreza, ale pt. "parapetówka u Neblów". A wtedy będzie problem z sąsiadami ;) Jak niektórzy wiedzą, na puszczy sąsiedzi też są, ale jakieś 500m od chałupy (jak nie więcej). Tak więc polucjantów mamy z głowy :D
Neblowa / 2011-05-18 08:22:06 /
My też jakoś wieczorkiem się postaramy... mam jakiś kanister i fajki do odebrania na dodatek... :)
bartozłomero / 2011-05-18 08:40:50 /
Ojej ... pożegnanie z puszczą? Faktycznie takie spotkanie półliterackie jest konieczne. No to i my podskoczymy na chwilkę z wieczora (Gosia ma w ten weekend zajęcia niestety).
amator liil (EM) / 2011-05-18 08:48:57 /
No, niestety właściciele domku wracają jakoś w połowie czerwca. A my z kolei ostatnio mamy napięty grafik zajęć i innego terminu nie możemy oferować ;(
Zapomnieliśmy jeszcze dodać, że jak pogoda pozwoli, to zrobimy ognicho, więc jakieś kiełbadrony lub mięcho również zabierzcie :)
Neblowa / 2011-05-18 11:49:29 /
Pewnie podjedziemy do Milanówka na 17 złożyć życzenia wiadomokomu to może część z Was da się przekonać do przyjazdu ;)
My też się wyberamy do MO i potem do Was :)
Shadow / 2011-05-19 19:35:40 /
My szykujemy wojnę:) http://www.esa.rcplock.pl/viewpage.php?page_id=7
bobik liil / 2011-05-19 20:14:47 /
Czy ktoś planuje się zjawić u Nebluchów przed ślubem Obików? Bo my planujemy wpaść przed, jakiś grillik i siatbol, potem na ślub i do domciu.
sołtys / 2011-05-20 09:47:22 /
my będziemy wieczorem w sobotę do niedzieli
my też po ceremonii na bimber jedziemy :)
Flonder / 2011-05-20 11:56:07 /
kurdę... a my po ceremonii nie możemy bo już mamy zaplanowany wieczór. może w niedzielę zatem się zjawimy.
sołtys / 2011-05-20 12:33:13 /
wygląda na to że nie damy rady podjechać do Obiów na śluba. Trochę nie fajnie, ale nie ogarniemy wszystkiego, bo za późno się o wszystkim dowiedzieliśmy, ale uściskajcie ich od nas.
ma padać i grzmić cały weekend więc z grilla chyba nici...
właśnie nie ... ma być piękna, słoneczna pogoda.
amator liil (EM) / 2011-05-20 15:25:05 /
Laura no co ty :p
ramy dade
to się w kominku zrobi :P
Witam wszystkich :D Bardzo dziękujemy wszystkim za liczne przybycie (to zapowiedziane i to niespodziewane, na chwilkę). Co prawda siatbola nie było, bo nie było siatki (czyt. Caprice'a), ale za to były inne atrakcje w postaci tańców wygibańców... które zafundowały nam licznie przybyłe, aczkolwiek zupełnie nie chciane, komary. Było ognisko, kiełbachy, a nazajutrz peeeeełeeeen chillout... Jak zwykle to bywa, prognozy pogody nie sprawdziły się, więc nawet Laurka mogła się pobyczyć ;)
Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za przybycie :D
ps. jak będzie Neb miał chwilkę, to wrzuci jakieś foty.
Neblowa / 2011-05-23 19:49:41 /
W ten weekend kolejna odsłona:
Jedziemy tędy:
https://goo.gl/maps/ppG2c
bedziemy na miejscu w sobotę.
szczegóły:
https://www.facebook.com/events/1419881948333410/
zapraszamy!