Ponieważ każdy coś tam dłubie przy swoim samochodzie fajnie by było dokumentować to i owo - w formie zdjęciowo-słownej. A więc wyjmujesz silnik, zmieniasz uszczelki, amortyzatory, montujesz zderzaki.... cyknij kilka fotek i dorzuć pare słów. Oczywiście w miarę możliwości.
Wydaje się, że dział "How to" w takiej właśnie formie, byłby mile widziany przez sporą cześć ludzi. Nie każdy posiada doświadczenie tudzież możliwość pobierania korepetycji ;)
kliner aka cleaning / 2002-07-23 14:30:57 /
Moge ładnie zeskanować moje ułożyskowane McPhersony ;-))) akurat mam zdjęcie pod tym kątem - wersja bez wspomagania więc myśle że dość pomogło ....
MikeB4 / 2002-07-23 16:38:09 /
Popieram ten pomysł całym sercem.
Jak mi blacharz wyrzucił wszystko z auta (razem z instalacją) do paru kartoników to podejrzewam że może mi trochę drobiazgów zostać. I co z tym potem ??
Kupca szukać czy na półkę ??
Szajba / 2002-07-31 16:49:52 /
jak zostana Ci jakies drobiazgi to zrob zdjecia i wyslij do mnie, powiem do czego
niektorzy sa nie do pobicia z tymi zostajacymi elementami, jak to jest od tapicerki to nic sie nie stanie, ale niektorym po zlozeniu skrzyni biegow zostaje kilka czesci, klada je na polke i ze spokojnym sumieniem montuja skrzynie, ktora po tygodniu mieli sie
camaro / 2002-07-31 17:31:34 /
Jeżeli zostaną mi jakieś drobiazgi to napewno od tapicerki czy też wykończenia. Jest parę takich plastików których przeznaczenia nawet nie śmiem się domyślać. Dzięki za chęci.
Szajba / 2002-07-31 23:59:53 /