może mi ktoś podac wymiary tylnej półki cobym mógł sobie dorobić? Myślę że takie wymiary przydadzą się nie tylko mnie ...
Kornik / 2004-05-10 13:36:13 /
Może chcesz pożyczyć taka półkę bo mam prawie całą. Jak będziesz dorabiał to może odrazu 2 sztuki???
Guti_3M / 2004-05-10 14:26:58 /
chce zrobić taką tylko ze sklejki (4-5 mm). pokryć jakimś lakierem i okleić materiałem, więc z qryginałem będzie toto miało niewiele wspólnego :-)
ale jak możesz to przywieź jutro jedną sztuke do Multikina, ok?
Kornik / 2004-05-10 14:31:19 /
Jak kiedyś puściłem zapytanie o wymiary to była cisza i po jakimś czasie kupiłem oryginalną z Warszawki (dzięki dla poprzedniego właściciela). Po prostu łatwiej mi było kupić niż na szybko zbierać ileś wymiarów a potem dzwonić 10 razy z dodatkowymi pytaniami (jak się chce mieć dokładnie to trzeba by chwilę po mierzyć, bo nie taki pikutek). Na razie leży w garażu bo tapicerki trochę brudne, a do tego zbyt duża butla gazu w bagażniku. Zrobię reanimację i będzie git. Jeśli chcesz to mogę zabrać do Szamotuł na weekend, nie wiem czy będziesz ale wtedy by się obmierzyło i po kłopocie. Jak znajdę czas w weekend to pomierzę, narysuję, walnę fotki i zamieści się gdzieś w GARAŻU, bo temat ciągle żywy. Problem może być jedynie z gumową listwą/uszczelką która dochodzi do klapy bagażnika, ale co to za problem dla CapriManiacs. Obiecuję że sie postaram, chyba że ktoś mnie wyprzedzi :)
A tak wyglądała samoróbka właściciela już mojej oryginalnej półki, nie powinno byc problemu żeby na wzór dorobić nooweczkę z włokna i żywicy usztywnionego aluminium. Oczywiście żadnych głośników :)
Mati_Poznan / 2004-05-10 14:41:31 /
Kornik, jakby co, to ja tyz mam oryginalna - mozna pobrac wymiar, tylko trzeba niestety miec na uwadze margines bledu (ok 5 cm z kazdej strony :-)))
Ananiasz / 2004-05-10 17:34:23 /
no to zabierać Panowie swoje półeczki na dzisiejsze spotkanie :-)
Kornik / 2004-05-11 09:03:12 /