Może ma ktoś ochotę spotkać się na luzie i pojeździć po okolicach (całkiem sporych) Legionowa? Spotkanie pod pałacem w Jabłonnie 16.07 (czwartek) około 20:00. Pozdrawiam
Cześć, my żeśmy się raz widzieli przy Wisłostradzie, dzioba swojego na jutro jeszcze nie wyszykuję, ale Grandzią chętnie pojezdżę, jestem z Nieporętu :) Jak mi się nic nie zmieni to się pisze, warto poznać ziomala z tej strony pod-Wawy :)
Herbiss2 / 2009-07-15 19:08:57 /
kiedyś zrobiliśmy spot w Legionowie ... tam był taki spory placyk. http://www.taunus.pl/?alias=zloty&id=340
Nawet fajnie, ale akurat u mnie teraz z czasem słabo.
amator liil (EM) / 2009-07-15 20:53:11 /
przyjeżdzajcie czym możecie, chodzi o spotkanie, a nie o super auta, choć Herbiss2 szkoda, że nie da rady ruszyć Tauniego ;)
Zróbmy za tydzień, to będzie i Taunus I :)
Herbiss2 / 2009-07-16 04:24:52 /
wpadnij na ślub amatora, to będzie spot :)
a tak poważnie, to chętnie, ale nie dzisiaj... za tydzień będzie ok!
Flonder / 2009-07-16 09:22:14 /
no to jak teraz będzie fajnie, to nic nie stoi na przeszkodzie, by pojawić się za tydzień:)
no, na 22:15 za tydzień to i ja podbije :)
SzooGun / 2009-07-16 12:44:46 /
Oo ja tez bym się chętnie wybrał z wami:) niestety chciałem dziś odpalić kapcia i strzelił mi tak ze rozerwało przewód powietrzny idący od filtra do wtrysku:/ jutro poszukam może coś w sklepie znajdę.
Ps: widziałem dziś w Legionowie pomarańczowe Capri MKI na żółtych blachach:) piękny:>>
haha Trefl to Twoje Capri widziałem:P teraz zobaczyłem na fotki;) śliczny:)
a dzięki, za tydzień też wpadajcie, będzie bardziej zorganizowana akcja (bez piątaka;)!
małe co, nie co ze spotkania
Leru, dlaczego ja nie widzę twojego tłustego, hot-rodowego Forda nie widzę?!
a, i oczywiście najniżej leży CAPRI!!!
ford zachorował;) ale jutro(dziś) od jednego legionowskiego Capri fana mam nadzieje ze dostane cześć która go uleczy:) i wtedy musowo na następnym spotkaniu się pojawię:)
wpadnij, ma nadzieję, że ktoś jeszcze będzie, bo dziś zamieszcze jakieś info o zorganizowanych atrakcjach
Capri naprawiony wiec będę:)
to kiedy?
SzooGun / 2009-07-21 23:22:10 /
Właśnie.. kiedy? Bo ja to chętnie :)
Flonder / 2009-07-22 11:02:50 /
no to może czwartek, około 20-21, przed pałacem w jabłonnie, trochę pogadamy, mały cruising, a potem grzecznie do spać do domku.
dla mnie OK :)
Flonder / 2009-07-22 13:48:41 /
ja będę ok 20 pod pałacem, do zobaczenia:)
I po nimi zlocie:P
Szkoda ze tylko Trefl się zjawił:P ale i tak było fajnie dopóki legionowskie buraki nas nie wypłoszyły;P
Pozdrawiam i do następnego:)
hmm może jakaś powtórka spotu? Daleko nie mam a pogoda świetna do przejażdżki