logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » gaźniki » gaznik weber w 1600 GT

gaznik weber w 1600 GT

pomocy!!! gdzie mozna kupic zestaw naprawczy do gaznika weber w capri 1600 GT.
szukam go wszedzie gdzie sie da i wszyscy mi mowia ze juz dowstawcy tego nie sprowadzaja albo nie ma tego na magazynach.

michoo 3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-01-12 11:54:23 /

gaźnikowiec w Gdańsku (przymorze, za halą Oliwii): 502643631
gaźnikowiec w Sopocie (Kamienny Potok, vis a vis Aquaparku): 502856405

chociaż poleciłbym tego z Gdańska...

ps. nie wiem czy sprzedają części (możesz spytać)

Kornik Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-01-12 12:00:00 /

Gdzieś już o tym pisałem, ale chyba nie na forum: ja sprowadzałem z Burton Power, ale chyba taniej/szybciej/prościej będzie z Oldcars: http://www.oldcars.de/shop/index_en.htm?f=NR&c=WE444_4-2&t=temartic&exact=1 . W Polsce nie wiem gdzie szukać i czy w ogóle się da. Zapytaj ewentualnie w serwisie Forda, ale przypuszczam że podadzą Ci cenę wyższą niż zakup za granicą plus wszystkie koszty transportu.

Rafał L. Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-01-12 12:45:02 /

wielkie dzieki zaraz jade do tego w oliwie.

michoo 3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-01-12 16:36:24 /

kornik

szukałem tego w oliwie ale nie moglem go znalezc. gdzie to jest dokladnie?
jest tam jakas reklama?

michoo 3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-01-12 21:37:10 /

jadąc od strony Sopotu i zbliżając się do hali Oliwii po prawej stronie sa komisy samochodowe. Między nimi jest taka wąska uliczka.trzeba w nią wjechać.na samym jej końcu jest taki żółty barak :-) i tam mieści się cały zakład....

masz nr tel. to jak nie będziesz wiedział to zadzwoń do kolesia i spytaj, może lepiej wytłumaczy

Kornik Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-01-13 08:25:52 /

Witam serdecznie

Ja zestaw naprawczy kupilem bez problemu w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym we Wroclawiu (dokladnie przy placu grunwaldzkim). Byl to zestaw do Webera 32/36 do 2.0. Mysle, ze do 1.6 bedzie taki sam (roznia sie najprawdopodobniej tylko dyszami).
W sklad wchodzily m.in. rozne uszczeleczki gumowe, 2 membranki, filterek paliwa, iglica, uszczelki pod kolektor (niestety kiepsko spasowane i troszke je przycinalem) i jeszcze klika elementow ktorych nie uzylem (podejrzewam, ze nakladalo sie je na oski przepustnic, ktorych nie chcialem sciagac).
Wszystko kosztowalo 45zl.

Moja rada - popytaj w lokalnych sklepach, niech poszukaja w katalogach.

Pozdrawiam

gogoad / 2004-03-27 13:36:14 /

Można też zamówić w Anglii - wyślą pocztą.
Jak chcesz to daj znać na meila to podam ci link.

baaati Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-03-27 15:17:13 /