logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » zloty » 5 Youngtimer Party - 18-20 lipca Poznań - Zaproszenie

5 Youngtimer Party - 18-20 lipca Poznań - Zaproszenie

Jako, że strona -> http://www.capri.pl/page/2426 cos nie bangla, wrzucam tutaj tekst oficjalnego zaproszenia.
pzdr.

Witaj!

Z wielką radością pragniemy poinformować, że w dniach 18-20 lipca odbędzie się 5 edycja Youngtimer Party na Torze Poznań.

Wszelkie informacje, regulamin oraz formularz zgłoszeniowy znajdą się w ciągu kilku dni na stronie www.youngtimerparty.pl
Mając świadomość, że czasu nie zostało wiele dołożymy wszelkich starań, aby proces przyjmowania zgłoszeń był szybki i sprawny.
Podjęliśmy decyzję o organizacji imprezy w tak krótkim czasie głównie z powodu ogromnego zainteresowania poprzednią edycją imprezy a także, dlatego, że to jedyny możliwy termin jej organizacji "w sezonie" wyścigowym (kolejna edycja dopiero w październiku).

Podstawowe informacje o planowanej imprezie:

Termin imprezy: 18-20 lipiec 2008 (piętek-niedziela)
Miejsce imprezy: Tor Poznań ul. Wyścigowa 3, 62-081 Przeźmierowo
(GPS N: 52°25'3" E:16°47'49")

W programie imprezy m.in.:
- kilka zróżnicowanych prób sprawnościowych rozgrywanych na terenie Toru Poznań
- przejazdy toru kartingowego, jako jedna z prób sprawnościowych oraz kwalifikacja do przejazdu Toru
- przejazdy Toru Poznań dla każdej załogi (4 okrążenia)
- dodatkowy przejazd Toru Poznań dla samochodów przygotowanych* (około 6 okrążeń)
- impreza integracyjna - sobotni wieczór pełen atrakcji

W trakcie imprezy dla Załóg zorganizowane będzie miasteczko namiotowe oraz możliwość wynajęcia przyczep kampingowych za dodatkową opłatą.
Przez cały czas trwania Imprezy otwarte będą punkty gastronomiczne.

Wpisowe dla kierowcy + pilota wynosi 170 zł i obejmuje uczestnictwo w imprezie oraz koszt pobytu przez całą imprezę (pt.-niedz.) na terenie imprezy. Dodatkowi członkowie załogi dopłacają jedynie 20zł/os. za pobyt.
Osoby posiadające własne przyczepy kampingowe mogą postawić je w miasteczku bez dodatkowych opłat (będzie możliwość podłączenia zasilania - przedłużacze należy zapewnić we własnym zakresie)
Koszt wynajmu przyczepy będzie zależny od jej wielkości (od 2 - 4 osób).

Przypominamy! Nasza impreza odbywa się na prawdziwym Torze Wyścigowym ;)

O uruchomieniu strony z zapisami poinformujemy dotychczasowym uczestników Youngtimer Party z wyprzedzeniem aby bez problemu zdążyli zgłościć swój udział.

Zapraszamy!

Zespół Youngtimer Party

---------------------------------------------------
* samochód biorący udział w dodatkowym przejeździe musi być wyposażony w klatkę bezpieczeństwa (zgodna z załącznikiem "J" FIA), fotel kubełkowy oraz pasy szelkowe, zalecany jest także centralny wyłącznik prądu oraz system gaśniczy
---------------------------------------------------

cOke Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-28 18:55:50 /

Tym razem chyba pass:(

dred Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-28 19:21:39 /

chciałem przyjechać a tu znowu termin nie pasuję :( 19stego w bieszczady....

Kohito_PS Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-28 20:02:57 /

ja niestety tym razem tez odpadam

Mac13k Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-29 09:07:10 /

czy ktoś ze śląska leci?

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-29 12:53:31 /

ja tez pass

ٶٹڢڶ Ptasiek 3M ڄژښڭ Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-29 17:10:57 /

ja bym sie na ta impreze pisal zwlaszcza ze po ostatniej slyszalem same superlatywy na jej temat :)

miron Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-30 08:53:37 /

ale że gdzie bym się trzeba zapisać ? jakoś nie mogę znaleźć strony zez zgłoszeniem, formularzem itp.

Mati_Poznan Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-30 10:45:16 /

''Wszelkie informacje, regulamin oraz formularz zgłoszeniowy znajdą się w ciągu kilku dni na stronie www.youngtimerparty.pl''

PieM Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-30 10:49:01 /

Miron, to Ty na YTP się chcesz wybrać a na PC już nie? Miron, why? :)

MILO Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-30 13:46:13 /

milo powiem ci ze myslalem nad tym powaznie i za ta impreza przemawiaja takie argomenty jak bliskosc miejsca jakosc toru i przedewszystkim chrakter spotkania tzn na PC nie mial bym najmniejszych szans bo tam sie chlopaki na ostro scigaja i szykuja maszyny a na YTP tak bardziej rekreacyjnie:) a na tej stronie www.youngtimerparty.pl pokazuje mi sie tylko samo logo czy mam cos z kompem nie tak?????

miron Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-30 17:39:58 /

Ten moment "w trakcie kilku dni" jeszcze po prostu trwa.

Tak szybko jak ruszy serwis rejestracyjny tak szybko info będzie tutaj, bez obawów.

W ciemno rezerwujcie sobie termin 18-20.07, bo warto.

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-30 19:24:31 /

ja jadę, pod warunkiem że mój wydech będzie mieścił sie w normie.
jutro jadę na stację kontroli pojazdów

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-06-30 20:53:51 /

Rezerwuję :)))

KAMEL Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-06-30 23:06:27 /

warto, warto! Ja też nie wiem czy pojadę na PC, ale chyba też spasuję, bo nie dość, że ostro się ścigają to też ostro się wykłucają i dla wszystkich chętnych miejsca nie będzie, ba nawet nie wiem, czy wystarczy dla połowy. Tak wogóle, to jedzie ktoś z Wawy?

Trefl Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-07-01 21:16:06 /

Zapisy uruchomione.
Zapraszamy serdecznie na http://www.youngtimerparty.pl/

Kżyho Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-03 16:04:21 /

Zostały ostatnie wolne miejsca, a zapisy dobiegają końca.
Jeżeli więc ktoś miałby ochotę jeszcze wystartować to zalecam szybką rejestrację :)

Kżyho Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-10 02:12:44 /

Ja nie da rady startować, ale pytanie brzmi czy jak przyjadę w sobotę na trybuny to będzie z kim pogadać i browarka spoić ? W końcu będę miał się czym pochwalić i tyrza by to lekko pokropić :D

Mati_Poznan Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-10 08:06:15 /

Generalnie na pewno się w sobotę pojawię w roli widza, ale o której i na jak długo to jeszcze nie mam pojęcia, bo niestety to mój ostatni weekend sesji jeszcze (sic!) :/

Kżyho Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-10 17:45:16 /

a wogóle - to kto jedzie?

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-10 19:55:19 /

a ja jade sobie pojezdzic :)

miron Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-07-11 14:35:58 /

Miron, jedziesz jeździć to jedź. Ala jak nie będziecie na PC to Wam nakopię do d.
:)

MILO Dokładna lokalizacja na mapie / 2008-07-12 11:27:05 /

A z 3M-u ktoś będzie?

Arek 3M Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-17 23:24:15 /

My mamy plenipotencję na bycie 3M-em, bo Hoover długo mieszkał u nas. Nie zginiesz, spoko.

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-07-18 11:46:46 /

Czy ktoś potrafi potwierdzić info o kolejnym Party w okolicach 10-12 października w Poznaniu (tak podaje ClassicAuto) ? I może podpowiedzieć u kogo rezerwować numer startowy 12 :) powinno się udać choć pokazać na torze w ramach pierwszego startu.

Mati_Poznan Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-09-11 08:11:04 /

Wszystko w swoim czasie - będzie info tu i na www.youngtimerparty.pl

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-09-11 08:24:35 /

Jeżeli ktoś jeszcze nie widział wpisu w komentarza do zaproszenia na 5 YTP, to zapisy na kolejną w tym cyklu imprezę już wystartowały.
Chętnych zapraszamy na http://youngtimerparty.pl/
Miała pojawić się też stronka z zaproszeniem, ale MK nieobecny i aktywacja się przedłuża...

Kżyho Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2008-09-30 01:10:08 /