Jakoś przypadkiem znalazłem się na forum sierry i to w takim dramatycznym momencie , nie wiem czy ktoś tu śledzi jakiego tam mają rodzynka w klubie 🙀
Obiecuje spasować i bardziej tonować moje wrzuty bo widze że nawet mnie to ruszyło co tam się dzieje , więc jest dla mnie nadzieja 😅
1- Także szanujmy Tweeda swego bo można mieć gorszego... 🫣
2- obiecuje nie być sezonowcem i pilnować serwera Capri.pl do końca świata i ostatniego impulsu elektrycznego w serwerze , na koniec jeszcze z kulturką wyrzucę śmieci 🤪
3- obiecuje nikomu w klubie nie podjeba... , lepszą ceną jakiegoś ustalonego gażdżetu , tam się takie cuda dzieją...
4- na koniec ... trochę mi szkoda tego klubu sierry tak się tam gnieżdżą , a te sierry to takie fordy polonezy... Nie to co u Nas 😎🥰
Tweed / 2025-02-14 11:58:28 /
Już tu za długo siedzisz jak na sezonowa ;)
konrad.s
/ 2025-02-14 12:06:39 /
:-)
granadziarz_3M / 2025-02-14 13:04:06 /
Co roku 1 stycznia , się boje czy mi abonament na konto nie wygasł ;p
Tweed / 2025-02-14 13:12:40 /
Sam fakt, że poruszyłeś tutaj temat Sierry a tym bardziej forum i rodzynów z nim związanych świadczy o tym, że jesteś sezonowcem ;)
Ale cieszę się, że dzięki Sierrafan odnalazłeś swojego zaginionego brata
DrStein / 2025-02-14 15:49:09 /
brata bliźniaka :)
Janina / 2025-02-14 16:53:40 /
"hamuj" troche piętami panie T bo na tym forum sierrafanów też nie brakuje a jesli ktos robi poloneza z Forda to wszyscy widzą kto... (bez urazy dla Borewiczów)...;);)
Krislan / 2025-02-14 19:18:43 /
Czasami mam wrażenie że jakbyś tu nie pisał to by było 3/4 postów mniej. Ważne że klubowe ludki ci odpisują - jesteś niczym wodzirej tego forum! ;)
Tom'ash / 2025-02-15 08:03:13 /
Cieszy mnie to bo chyba Wam brakowało takiego Stańczyka , który czasem przybłaznuje , a czasem zajmie się poważnymi tematami , mnie z przyjemnościa wychodzi wgryzanie się w forum i juz nie moge sie doczekać sezonu bo pierwszy raz od 2/3 lat nie bede żydził na kasie bo jednak szło na auto bardzo duzo.. i jak już sie porozliczam i budget się uwolni to mozna pojeździć po zlotach i Was poopijać i powygłupiać się z Wami a ekipa zacna jest :D
To forum i ta ekipa, to jakby tak wyciągnać średnią charakterów i zachowań , tak naprawde jakby jedna kobieta przy 30stce , ze swoimi humorami :D
raz mila , raz czepliwa itp , raz przed okresem itp XD
Tweed / 2025-02-15 12:05:53 /
No nie da się ukryć, że jesteś bardzo ekspansywny ;) Nawijaj kilometry, zacznij jeździć na zloty, a będziesz miał ręce zajęte kierownicą i nie będziesz mógł tyle klikać. Jednak nie sądzę abyś nas opił, co najwyżej możesz nas przegadać :D Pozdrowienia i do zobaczenia w drodze.
amator liil (EM) / 2025-02-15 13:08:45 /