Co to za wersja?????
A może to jakis kundelek arbo rarytas?
Kto wie?
wygląda na mk2 po niezłych przeróbkach - ktoś miał dzwona to założył przód z tego co miał pod ręką :-)))
ps. jeśli ty robiłeś zdjęcie ... co pisze na literkach na masce i czy to wygląda jak oryginał ??
MikeB4 / 2003-07-18 21:23:06 /
Mi to wyglada na przod z Golfa II :|
Michał (drzewiej to było Wydmikufel) / 2003-07-18 21:26:55 /
a literek jest 5 więć wyglada na napis CAPRI więc oże to mercury Capri :D
a przud to tak wygląda z golfa :) skąd oni biorą takie pomysły :)
a czy to przypadkiem nie jest zdjecie sprzed kilku lat obecnego tu na stronie "jednorozca"?
camaro / 2003-07-18 23:04:47 /
chyba niebardzo, jednorozec mial stare blachy.
Michał (drzewiej to było Wydmikufel) / 2003-07-18 23:14:03 /
Ktos mial pukniete Capri, nie chcialo mu sie szukac orginalow, wiec zalozyl, co mial:) To i owo pochodzi chyba od dziobaka (migacze to prawie na pewno).
pmx (wiewior;) / 2003-07-19 00:05:13 /
camaro - to nie jest jednorozec :)jagool by sie obrazil:)
To auto jeszcze nie tak dawno jezdzilo po Krakowie, przednia atrapa jest rzeczywiscie od Golfa, tylny pas i swiatla tez poprzerabiane ale nie wiem od czego. Auto ma skore na dachu, silnik 1.3, czerwone kubly BiMarco, pelno przerobek na zewnatrz i wewnatrz i stoi w Krakowie w komisie. Gosc podobno krzyczy za to 5tys. Jakby ktos byl zainteresowany to komis na Radzikowskiego, lub moge zalatwic namiar na wlasciciela. Kumpel kiedys do niego dzwonil i mowi ze moze wyjac auto z komisu, wtedy cena troche spadnie ale jak dla mnie to i tak nie jest warte tych pieniedzy.
Pozdro
A ja widzę tu grill od Taunusa.....tego starego..
Piotrek Ł....vel Kankkunen / 2003-07-19 15:00:46 /
Dzięki za odpowidź.
Tak myślałem, że jest to kolejna radosna twórczość właściciela...
Zeczywiście stoi w komisie jak ktoś chce - prosze oto link:
http://gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_rubryka=1&marka=Ford&model=Capri&id_region=0&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=-1&tylko_zdjecia=on&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&nr=1
Pozdrawiam
O, widze ze zmienil sie silnik. No i cena znacznie spadla, wiec teraz moze znajdzie sie ktos chetny kto go uratuje.
Ha!ha! ale jaja!!Byłem tam w tym komisie z tydzoień temu i oglądałem to "coś"Musze wam powiedzieć,że przednie światla ma z Ikarusa..tylnie cyba z łady,alboi starej tawrii,w środku kubełkowe siedzenia z z sparco...Gościu był jednym slowym gienialny...
m.i.c.r.o.n. / 2003-07-21 09:47:24 /
mi sie z przodu podoba
starrsky / 2003-07-21 14:07:20 /
to sie nawet nie przyznawaj :-PPP
MikeB4 / 2003-07-21 20:08:25 /
Gacu, ty widziałeś ten wóz, czy on ma prawe lusterko takie jakiego długo szukaliśmy? ( duże regulowane elektrycznie, względnie na linki od środka )
Czy to tylko tak wygląda na tym zdjęciu?
banol / 2003-07-21 22:55:45 /
Banol, lustra sa nieoryginalne, ale rzeczywiscie na zdjeciu wyglada jak to ktorego nigdzie nie ma.
eee spoko wygląda :D naprawde ,wygląda lepiej niż niejedno nieudolne składanie z "podobnych" części ,żeby wyglądało na oryginał !!