Trochę nas po Poznaniu jeździ, możeby się kiedyś spiknąć na jakiegoś browarka nad jakimś jeziorkiem. Co wy na to? Jak ktoś ma konkretny pomysł to tylko trzeba dać znać.
blackcar@wp.pl
504-048-242
papajPeCeKa / 2002-04-21 12:21:50 /
Bardzo chętnie nad jeziorkiem lub na parkingu lub gdziekolwiek...
Dobry pomysł :-)
Czy wiecie coś o możliwości wjazdu na Tor Poznań???
Kiedyś było coś takiego dla motocylki, chyba nawet we wtorki.
A może wiecie jaki jest koszt pojeżdżenia po torze?
Pozdrawiam,
Bartek
B / 2002-04-22 15:52:07 /
Nie wiem ile kosztuje tor, ale możliwość jest napewno.Trzeba to tylko sprawdzić.
Jak się dowiem to dam znać.
papajPeCeKa / 2002-04-22 20:46:40 /
Będę bardzo wdzięczny! Słyszałem już różne wersje o możliwości wjazdu na tor, np. przez jakąś dziurę w płocie (?!) itp. Poza tym sam widziałem jak latem, ok. godz. 20.00 gostek subaru dawał w łapę strażnikowi.
Ja chciałbym legalnie! tak żeby nikt nic do mnie nie miał :-)
Pozdrawiam,
Bartek
P.S. Gdyby można było tam pojeździć to myslę, że to jest najlepsze miejsce na zlocik poznański!!!
B / 2002-04-22 22:27:53 /
hmmm... pomysl super sam mialem zadzwonic zeby zobaczyc co mozna na torze porobic :)
http://www.aw.poznan.pl/tor/index.htm
"Na Torze "Poznań" istnieje również możliwość zorganizowania pikników, spotkań dla pracowników firm i ich rodzin, z możliwością wykorzystania zaplecza istniejącego na obiekcie."
zadzwonie jutro i spytam sie jak by to wygladalo :)
Super! Tor jest wręcz stworzony dla tylnonapędowców!!! he he
B / 2002-04-23 00:45:01 /
Też sie pisze! Z Szamotuł mam blisko!
Czołg PCK / 2002-04-23 09:52:06 /
ja chętnie też się pojawię
To teraz problemem jest załatwienie toru - he he
B / 2002-04-23 18:02:34 /
Tylko nie róbmy tego zlotu w nadchodzący długi weekend, bo nie będę mógł przyjechać :-(
B / 2002-04-23 18:03:37 /
ja tez się piszę na spotkanie-Poznań-gdziekolwiek
Albi_Poznan / 2002-04-23 18:03:48 /
O torze możemy pomyśleć późnie, a na razie proponuję najbliższą sobotę. W Krzyżownikach nad j. kierskim jest taki fajny parking nad samą wodą. Jadąc od strony Psarskich(dwa przejazdy kolej.) drugi zjazd w prawo za skrzyżowaniem.
Co wy na to?
papajPeCeKa / 2002-04-23 20:35:40 /
Szkoda (dla mnie). bo już mam zaplanowaną sobotę :-(
B / 2002-04-23 23:24:25 /
dot. tor poznan
dzwonilem dzisiaj, i niestety nie ma mozliwosci indywidoalnej jazdy po torze tzn. ze przyjedziemy zaplacimy i pojezdzimy, pytalem o zlot/piknik odp. ..nie,
tak wiec jedyne wyjscie zeby pojezdzic po torze to ... gielda samochodowa w niedziele lub czwartek 40pln/samochod, minusy to ta masa ludzi co bedze pod kola wjezdzac :((
komorniki... jak zloze gaznik to czemu nie :)
papaj w komornikach to w ta soobote, 27.kwietnia tak? o ktorej godzinie?
daj taki lopatologiczny opis dojazdu, jutro koncze gaznik i jak odpali to bede :)))
pozdrawiam
Co za @#$%$#@#@#)()(&^%$$# !!! Jak tak można! To po jaką %$%%$##@@}{"{:}:}}{: jest ten tor!? W Kielcach to potrafią! Mają dużo mniejszy tor a mimo to imprez jest więcej!!! %$%%#$&%@##$%+_=\#$#@
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Szkoda,
Pozdrawiam
B / 2002-04-24 04:07:07 /
coke nie komorniki tylko krzyżowniki to jest nad jez. kierskim.Zobacz na mapę i to co pisałem wcześniej to się skapniesz w razie czego dzwoń.
Do zobaczenia.
Proponuję ok. godz. 12:00
papajPeCeKa / 2002-04-24 21:09:37 /
no spoko ;) chociaz do komornik to mial bym blizej ehheh, o ktorej w tych ...krzyzownikach ?
pozdrawiam
no tak ... spostrzegawczy jestem, no to na 12 :)))
Może z Szamotuł też ktoś dojedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czołg PCK / 2002-04-26 13:42:05 /
czolg :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
im wiecej tym, lepiej , :)))
przypominam sobota 12:00 parking w polowie wysokosci jeziora ehhehe
mam nadzieję, że załapię się na następny zjazd. niestety o 12 nie będę mógł dojechać :(
miłej zabawy