logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » kupowanie samochodu » Kto bezstronny opowie mi o tym samochodzie?

Kto bezstronny opowie mi o tym samochodzie?

Witam

To mój pierwszy post tutaj więc miło was wszystkich poznać :). Zastanawiam się bardzo poważnie nad kupnem tego auta http://www.capri.pl/market/8255 . Dowiedziałem sie już co nieco od właściciela, ale jeszcze przed wyjazdem tranzakcyjnym chciałbym poznać wasze opinie o tym samochodzie. Generalnie trochę się boję żeby auto nie stalo się duża skarbonką bo z pieniążkami to różnie bywa, a i z wiedzą mechaniczną też jest średnio. Wiadomo że pewnie nie będzie cud miód, ale nie chciałbym też co chwila holować auta. Dlatego wielka prośba do was odnośnie wypisania waszej wiedzy na temat tego autka :).

biela THE KILLER'A / 2006-10-12 23:41:21 /

No nie bardzo wiem co chciałbyś jeszcze wiedzieć.. Pod ogłoszeniem masz właśnie przekrój bezstronnych osób..
Pozdrawiam.

MILO Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-12 23:54:37 /

no cóż właściciela nieznam więc chyba będe bezstronny:D, po stronce samochodu widze ze przeszedł generalkę jakiś czas temu, cóż tu dużo mówic, kase zawsze trzeba kapować bo zawsze coś nawali, ale bryczka wygląda zacnie i ma konkretny silniczek pod maską, po fotkach widze że podłoga jest zabespieczona więć w sumie to radził bym tylko zajżec pod samochód na jakimś kanale, sprawdzić czy niema różnorakich wycieków , sprawdzić stan podłogi i zabespieczenia jej przed korozją, nadkola tam też rudy czasami lubi wychodzić, pozatym trudno coś powiedzieć bo niewiem na ile zdjęcia są aktualne, wg mnie wart tej ceny

BirdDog Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-12 23:55:44 /

Co do fotek to są chyba z zeszłego roku. A ja bym chciał np usłyszeć coś w tym stylu, stary bierz brykę bo właściciel chuchał na niego i dmuchał żeby wszystko było gites. Albo że auto jest mocno skatowane na dwóch pucharach capri i trzeba będzie włożyć sporo hajsu. Albo że jeszcze z 50kkm to spokojnie przeleci :). Mam nadzieje, że rozumiecie moje obawy.. bo jak ja dam plamę to narzeczona nie da mi spokoju :D

biela THE KILLER'A / 2006-10-13 00:01:25 /

sprawa zasadniczo jest prosta... zobacz na fotki jakie prace zostały wykonane przy samochodzie. 3500zł za to auto to mało. Ktoś mądry powiedział kiedyś, że aby jeździć zabytkowym samochodem tak sprawnym w pełni jak współczesne auta, trzeba na niego wydać niemal tyle samo pieniędzy i jeszcze sporo się napracować. Inna kwestia, że tendencje polskie z oczywistych względów są takie że najlepiej kupić stan igła za 200zł i przy okazji jeszcze nawybrzydzać że opony brudne. (to nie do ciebie, bez obrazy). Moim zdaniem samochód jaknajbardziej wart tych pieniędzy. Warto zdawać sobie sprawę ile tak naprawdę kosztuje remontowanie takiego samochodu.
Pozdrawiam

♠Zoggon♠ Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2006-10-13 00:02:00 /

widziałem to autko w akcii, moim zdaniem jest warte dużo więcej.

.STICH. Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2006-10-13 01:29:04 /

zostaw narzeczona:p

kalb Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2006-10-13 02:10:54 /

jak bys posledzil stronke tego samochodu albo poczytaj kto tam łapki wsadzal , i kto go budowal to bez zastanowienia samochod trzeba brac
sam swap dohca i MT75 to spory koszt
a to jeszcze buda MK II w 2 furtkach
samego takiego rdzewiucha MK II znajdziesz w okolicach 1000-1500 bo tak sie cenia a gdzie reszta ??? powiedzmy 2klocki ??
zapytaj pierwszego lepszego elektryka ile chce za wpiecie takiej instalacji pod ten silnik , zdziwisz sie !!!

Wojdat Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2006-10-13 08:54:09 /

to fakt elektrycy sie dzisiaj cenia koszt to jedno a robocizna 2:) glupi przyklad kupilem ostatnio lozysko za 50 zl a wymiana kosztowala mnie 100 :)

cichymk Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-13 09:07:37 /

Ok dzięki wszystkim za odpowiedzi :) mam już pełen obraz

biela THE KILLER'A / 2006-10-13 09:14:50 /

bierz, będziesz zadowolony na 100%. Jak już wcześniej powiedzieli auto warte dużo duzo więcej.

Daniel vel Treetop liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-13 13:07:16 /

A ja powiem tylko tyle... dlaczego kur** nie mam 3500zł?!

Wroniasty Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-13 13:48:49 /

nooo:Dwarte o wiele więcej więc się tyle niezastanawiaj tylko bierz go i witamy w gronie:D

BirdDog Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-13 14:00:57 /

Warty kasy.Wydech ładnie pracuje.Troszkę trza jeszcze podpicować,ale na bank wart tej ceny.Jakby nie to,że chce sam zrobić własnymi łapskami swojego to byłby już u mnie

PSIAŁA / 2006-10-13 18:36:24 /

gdybym miał 3 i pól klocka w nadmiarze to bym nie zastanawiając sie kupił,nie pytając nawet bo zrobenie takiego auta,blacharka,lakierka,mechanika wychodzi duzo DUZO więcej...pozdro

mateush (proko) 3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2006-10-13 18:44:45 /